Proběhl 38 TČZ a letní recall SPS


Ve dnech 19.- 23.8. 2024 proběhl pod organizační záštitou firmy Merten Dental už 38. Týden čistých zubů v Kraskově, nedaleko Sečské přehrady.

Následoval od pátku 23.8. do neděle 25.8. 2024 letní recall členů SPS.

Zde ohlas účastnice Týdnu čistých zubů:

„Velmi přínosný a nabitý týden plný teoretických přednášek, a hlavně praktických workshopů na vzdělávací akci Týdnu čistých zubů pod záštitou Společnosti preventivní stomatologie s řadou zkušených instruktorů pro zkvalitnění domácí i profesionální zubní péče.

Kurzu jsem se mohla zúčastnit jako výherce studentské soutěže, kdy mi bylo velkou ctí, a hlavně skvělou příležitostí k prohloubení dosavadních znalostí, za což celému týmu Preventivní stomatologie a organizaci Merten Dental patří veliké díky a můžu doporučit nejen všem studentům dentální hygieny, ale i všem, kteří mají snahu se neustále zlepšovat v oblasti orální péče.

Během jednoho týdne každé dopoledne probíhala teoretická přednáška zaměřená na celou filozofii čištění, kdy během odpoledne byly teoretické znalosti skloubeny právě s praktickým nácvikem metod čištění, od mezizubních prostorů po sólu techniku.

Právě týdenní nácvik praktických dovedností považuji za to nejpodstatnější, čím nás kurz provedl. Pod dohledem zkušených a velmi ochotných instruktorů jsme si mohli vyzkoušet všechny techniky čištění jak na sobě, tak mezi sebou a tím pádem jsme mohli porovnat a zdokonalit naše techniky. Po týdenním nácviku, kdy program byl prokládán i volným časem a v okolí resortu bylo spoustu místa na aktivní i pasivní odpočinek, se získané dovednosti zapsaly pod kůži a můžeme je předávat dále.“ Tereza Pjoštíková

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *