Stránky ještě nejsou zcela dokončeny a odladěny (stane se tak v průběhu ledna). Mějte prosím strpení a případné nedokonalosti nám prosím promiňte.

Pokud byste měli námět na zlepšení, nebo na stránkách našili nějakou chybu, napište prosím na adresu admin@zubari.cz.

Děkujeme za pochopení. 🙂

Nejčastější dotazy uživatelů:

  • Snažím se přihlásit se s heslem, které mi přišlo emailem, ale stále se mi to nedaří.
    • Zřejmě se snažíte přihlásit na stránce, která slouží pro administraci tohoto webu. Přihlášení pro uživatele a členy SPS je přes horní menu: „Akce / Účet“ – „Váš účet“. Tedy přihlašujete se na stránce http://zubari.cz/akce/vas-ucet/.
  • Jsem na stránce, kde se přihlašují uživatelé / členové SPS a po kliknutí mi webový prohlížeč vlevo dole píše „Na stránce se vyskytla chyba.“.
    • Je možné, že používáte zastaralý prohlížeč, který nepodporuje moderní webové technologie (něco jako Internet Explorer 8 a starší). V tomto případě doporučuji stáhnout novou verzi Internet Exploreru (pokud máte Windows 7 a novější) nebo stáhnout webový prohlížeč Chrome, případně Firefox.
  • Mám nový prohlížeč a jsem na správné stránce pro přihlášení a píše mi to, že mám špatné heslo? V čem je problém?
    • Je velice vysoká pravděpodobnost, že zadáváte špatné heslo. Už se stalo, že si uživatelé spletli velké „i“ s malým „L“ a podobně. Ujistěte se prosím, že své heslo opisujete správně, případně jej zkopírujte přímo z emailu, který vám byl začátkem ledna zaslán.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *