Ohlasy účastníků na právě proběhlý 35 TČZ


Zdravím,

v termínu od 16. do 20. srpna jsem měla jako studentka zubního lékařství možnost absolvovat Týden čistých zubů ve Skalském dvoře v malebném prostředí Vysočiny. Kurz se skládal z dopoledních přednášek a odpoledního individuálního nácviku, kdy jsme si ve dvojicích pod kontrolou instruktora zkoušeli čištění zubů. Naučili jsme se nejenom efektivně a správně čistit chrup, ale zároveň jsme si osvojili spoustu praktických tipů, jak pracovat s pacientem a jak ho motivovat, jaké pomůcky při čištění zvolit nebo jak je to například s čištěním zubů u dětí či ortodontických pacientů. Příjemným zpestřením programu byl čtvrteční večírek na téma Fauna a flora, kdy člověk mohl nejenom více poznat ostatní účastníky, ale zároveň i trochu rozpohybovat tělo. Kurz byl zakončen pátečním dopoledním nácvikem, kde jsme zopakovali všechny techniky, které jsme si tak ještě více upevnili do paměti a zároveň jsme si zkusili nanečisto, jak by probíhala instrukce a nácvik hygieny na pacientovi v ordinaci.

Závěrem bych chtěla mnohokrát poděkovat všem instruktorům za jejich trpělivý, vstřícný a nápomocný přístup. Jde vidět, že je jejich práce opravdu baví a naplňuje.

P.S Moc děkuji za to, co děláte. Strávit s vámi tento krásný týden byla opravdu radost, už teď se těším na recall.

S pozdravem

Magdaléna Ševčíková, studentka 3. ročníku ZL, 1.LF UK

Dobrý den,

chtěla bych napsat pár slov k tomu, jaký byl pro mne Týden čistých zubů 2021. Teoretická část mi přinesla určité nové informace, některé znalosti jsem si utvrdila a byla mi zodpovězena spousta otázek. Co se týče praktické části, ta byla velmi užitečná, líbil se mi individuální přístup k účastníkům. Všichni lektoři přinášeli své vlastní postřehy z praxe, takže jsem si od každého odnesla mnoho poznatků. V neposlední řadě bych chtěla pochválit odpolední programy, které i přes nepřízeň počasí proběhly. Takový týden je určitě i dobrou příležitostí k vytvoření nových přátelství, což můžu potvrdit, partu lidí se stejným smýšlením jsem zde našla.
Děkuji.

S pozdravem

Anna Hubálková.

Leave a comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *